Филмовият фестивал в Кан е в разгара си и открива

...
Филмовият фестивал в Кан е в разгара си и открива
Коментари Харесай

Аня Тейлър-Джой блести с класически холивудски стил в Кан

Филмовият фестивал в Кан е в разгара си и открива сезон на кино тържества и искра на аления килим. Сред многочислените звезди, които украсяват събитието, Аня Тейлър-Джой привлече вниманието на премиерата на " Фюриоза: Сага за Лудия Макс ".

Филмът, режисиран от Джордж Милър, е един от най-очакваните на фестивала, като в него Тейлър-Джой извършва основната роля, написа списание Elle.

На премиерата Аня Тейлър-Джой въплъти класическия холивудски искра в спираща дъха рокля от висша мода на Dior по поръчка. Визията ѝ беше в допълнение подчертана от изящни бижута на Tiffany & Co., които прибавиха спомагателна грациозност към ансамбъла.

Филмовият фестивал в Кан, прочут с празника на киното и модата, постоянно е бил платформа за звездите да покажат своя жанр. Тази година не е по-различна, а Тейлър-Джой е водеща в категорията. Нейната визия на аления килим е удостоверение за непреходното обаяние на класическия холивудски искра, доказвайки, че елегантността и изтънчеността в никакъв случай не излизат от мода.

" Фюриоза: Сага за Лудия Макс " провокира звук освен поради звездния си актьорски състав, само че и поради това, че е продължение на фамозната поредност за Лудия Макс на Джордж Милър. Филмът дава обещание да даде същия натоварен екшън и визионерски роман, които превзеха публиката в предходните елементи.

С продължаването на фестивала се чака още звезди да се появят на аления килим, като всяка от тях ще внесе своя неповторим жанр в събитието. Зашеметяващата поява на Аня Тейлър-Джой на премиерата на " Фюриоза " слага висока летва за модата на аления килим, като илюстрира магията и очарованието на филмовия фестивал в Кан. 

Не пропускайте най-важните вести - последвайте ни в 
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР