Ето модела Джорджия Джоунс, запрятаща ръкави в по-малко бляскава от

...
Ето модела Джорджия Джоунс, запрятаща ръкави в по-малко бляскава от
Коментари Харесай

Бившата мис Англия Джорджия Джоунс изглежда много различно, докато облича мрежа за коса за голяма промяна в кариерата

Ето модела Джорджия Джоунс, запрятаща ръкави в по-малко блестяща от нормалната поза, до момента в който оказва помощ да се направи цветето от бъз сърдечно.

Бившата Мис Англия и брачната половинка на звездата от McFly Дани Джоунс оказа помощ на Belvoir Farm да отпразнува своята 40-та годишна продукция тази седмица, защото тя освен оказа помощ да бере цветята от бъз, само че и се опита да направи фамозния сърдечен пушек.

Джорджия стана дипломат на Belvoir Farm тази година, тя сподели: „ Аз съм момиче от провинцията по душа и татко ми беше цветар, тъй че това беше идеално за мен. “ Джорджия, дружно с някои другари звезди, беше хазаин на ретро следобеден чай в сряда във плантация Belvoir покрай Грантъм, с цел да означи 40-те години и също оказа помощ да създадем фамозния бъз сърдечен.

Тя сподели: „ Изглежда, че е ще бъде най-голямата годишна продукция от 40 години и бях толкоз удовлетворен, че съумях да я споделя с моите прелестни другари, които се бяха облекли изцяло за случая и раздрусаха флоралната тематика от 80-те Elderflower Cord...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР