Старши треньорът на Антонио Конте изрази недоумението си от решението

...
Старши треньорът на Антонио Конте изрази недоумението си от решението
Коментари Харесай

Антонио Конте се ядоса на Висшата лига заради отложеното дерби

Старши треньорът на Антонио Конте изрази недоумението си от решението на да отсрочи дербито на Северен Лондон с.
" Топчиите " желаеха отсрочване на база това, че не могат да разчитат на 13 полеви играчи от първия отбор заради контузени футболисти и такива, които са заети с Купата на Африка.
Тотнъм към този момент е с четири мача за състезание за последните два месеца. " Шпорите " пострадаха от взрив на инфектирани в състава през декември и Конте има вяра, че това би трябвало да остане единствената причина за отсрочване на срещи.
" Мисля, че в случай че Висшата лига реши да отсрочва мачове поради травми това значи, че може би би трябвало да се пробва да направи най-хубавия вероятен график и да понижи броя на срещите. За първи път в живота ми има състезание, което отсрочва мач поради травми. Това е доста необичайно и изненадващо поради тази причина ", стартира италианецът на конференцията си преди утрешното (19 януари) посещение на Лестър.
. Общо 22 мача от Висшата лига бяха отсрочени за миналите два месеца, което заплашва да провокира прекомерно сбит цикъл в заключителните месеци на сезона.
" Според мен, когато има обстановка да се играе, би трябвало да играем. Не да отлагаме мачове поради травми, поради интернационалните задължения. Мисля, че имаме огромен проблем за разрешаване и това е Ковид-19, само че единствено заради тази обстановка можеш да отложиш мач, не за други обстановки. Честно казано, за първи път в живота ми – и имам някакъв опит във футбола, виждам сходна обстановка. Беше доста необичайно ", приключи Антонио Конте.
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР