Станимир Стоилов: Зимната селекция ще е изцяло със свободни агенти

...
Станимир Стоилов: Зимната селекция ще е изцяло със свободни агенти
Коментари Харесай

Бонус 3х500 лева с efbet лига: Ще продължи ли възходът на Левски?



Станимир Стоилов: Зимната селекция ще е напълно със свободни сътрудници
" Не желая да разхищаваме средства - всички футболисти в зимната селекция ще са свободни сътрудници. Искаме да създадем конкуренция за да...

Кръгът в българската ще бъде затворен в понеделник вечер, когато Левски посреща Ботев (Враца) на стадион " Георги Аспарухов " в дуел, който може да продължи възхода на " сините ". 

Възпитаниците на Станимир Стоилов са безспорни любимци в последния кръг на родното състезание, като коефициентът за победа на столичани е 1.27! Това прави и доста апетитна опцията за " търсене " на изненада, като равенството е оценено на 6.25 - тъкмо подобен беше крайният излаз от срещата сред двата тима през предишния сезон (0:0) в София.  

В последния дуел сред двете селекции, който беше при започване на сегашния шампионат, Ботев победи във Враца с 2:0, а сходен процес е оценен на коефициент 14.00. 

Към момента се намира в по-добра форма, като е с 3 победи в последните 4 мача в шампионата, както и 3 триумфа в последните 5 мача вкъщи. Ботев (Враца) стартира с 2 победи и 2 равенства сезона у нас, само че от 6-и август няма нито един триумф. 
Синя драма с привкус от предишното: Тодор Батков и Гара Дембеле в неприсъствен спор
Истински неприсъствен спор се оформи сред две някогашни видни лица в ПФК " Левски ", слад като през вчерашния 10 ноември в медийното пространство...
Бонус 3х500 в efbet
Срещата се явява и късмет за присъединяване в промоция на efbet - бонус 3 х 500 лв. с общ награден фонд 50 000 лв.. Всеки консуматор, направил многоброен залог (колонка от най-малко два мача), и добавил най-малко един дуел от българската efbet лига, взе участие в разпределението на 3 безвъзмездни залога по 500 лв.. Томболата се организира след изиграването на всеки кръг в родното състезание. 

Какви други оферти има букмейкърът, може да видите efbet
бонуси

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР