След две поредни равенства в първенството английският гранд Манчестър Юнайтед

...
След две поредни равенства в първенството английският гранд Манчестър Юнайтед
Коментари Харесай

Нашествие на чайки на Олд Трафорд спира Манчестър Юнайтед за топ 4

След две следващи равенства в шампионата британският гранд Манчестър Юнайтед е длъжен да вземе трите точки в идващия си дуел - домакинство на добре представящия се отбор на Брайтън. " Чайките " гостуват на " Олд Трафорд " и надали са склонни да си тръгнат с празни ръце от Манчестър.
Брайтън " спъна " Челси 2 пъти, ще пострада ли и Манчестър Юнайтед?
Брайтън е без загуба във Висшата лига от 15 декември, като оттогава записа три турнирни победи и направи две равенства с Челси, който преди дни стана международен клубен първенец.

Юнайтед от своя страна по никакъв начин не впечатлява с резултатите си напоследък. За днешния мач efbet предлага 1.79 коефициент за победа на Юнайтед, 3.95 за еднакъв и 4.80 за победа на Брайтън.


Манчестър Юнайтед с 6 следващи победи против Брайтън
Гостите ще желаят да пресечен кошмарна серия против Юнайтед, откакто изгубиха последните си шест мача против този противник във всички шампионати. В последните седем срещи сред Юнайтед и Брайтън безусловно падат над 2,5 гола. За днешния дуел efbet дава 1.97 коефициент за над 2,5 гола, до момента в който за под 2,5 гола ставката е 1.95.


Роналдо към този момент шести мач без гол за Юнайтед
Суперзвездата на Манчестър Юнайтед Кристиано Роналдо продължава да е в сложен интервал, откакто не се е разписвал в последните си шест мача за " дяволите ". Португалецът ще желае да спре головата си суша против Брайтън, като efbet предлага 2.40 коефициент за това Роналдо да вкара гол когато и да е на мача.

*Коефициентите, предлагани от букмейкъра, могат да търпят промени.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР