Испанският гранд Барселона постепенно стабилизира представянето си през този сезон

...
Испанският гранд Барселона постепенно стабилизира представянето си през този сезон
Коментари Харесай

Тъкмо настанил се в топ 4: Барселона в люто градско дерби, за да остане там

Испанският гранд Барселона последователно стабилизира представянето си през този сезон и даже към този момент стори нещо, което изглеждаше невероятно преди няколко месеца - влезе в топ 4 след триумф над Атлетико (Мадрид). Сега обаче ще би трябвало да пази мястото си там.
Шави пред първото си люто градско дерби като треньор на Барселона
Каталунците гостуват на Еспаньол в градското дерби, което ще се организира в неделя, 13 февруари, от 22:00 часа българско време. Коефициентът на efbet за триумф в интерес на домакините е 4,70, до момента в който за победа за Шави и компания е 1,78 (равенството е оценено на 4,10).

Еспаньол няма победа над този конкурент в седем следващи публични мача във всички шампионати, като има едвам две равенства в тях. Въпреки това при последните им две срещи Барселона доста мъчно печели - и двата пъти с победи с по 1:0 на " Камп Ноу ".

Коефициентът за това още веднъж Барселона да победи с прецизен резултат 1:0 Еспаньол е 7,80, до момента в който за прецизен резултат 1:0 в интерес на домакина (както са упоменатите последни две срещи, само че в интерес на Барса) е 14,00.



За последните 10 мача сред Барселона и Еспаньол е имало единствено два случая, в които и двата тима да си отбележат попадение. Въпреки това, в случай че не броим последните им две срещи, за предходните осем в половината от случаите головете са били над 2,5.

Коефициентът за това в тази среща да има над 2,5 гола е 1,81, до момента в който за под 2,5 е 2,15. Същевременно ставката за това и Барселона, и Еспаньол да съумеят да отбележат най-малко по един гол е 1,81, до момента в който за няма гол/гол е 2,15.

Ако Барселона сгреши - има кой да се възползва
Два часа и половина преди тази среща пък е дуелът сред Реал Сосиедад и Гранада. Баските са на тъкмо три точки от Барселона и при възможна неверна стъпк на Шави и компания могат да ги изравнят.

Коефициентът на efbet за това Реал Сосиедад да завоюва е 1,43, до момента в който за триумф в интерес на гостите от Гранада е 8,40. Равенството пък е със ставка 4,90.

Коефициентите, предлагани от букмейкъра, могат да търпят промени.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР