Месец януари може и да не беше сред най-събитийните в

...
Месец януари може и да не беше сред най-събитийните в
Коментари Харесай

Силата на системата: Фен на залозите взе 40 бона, въпреки че му избяга един мач

Месец януари може и да не беше измежду най-събитийните в света на спорта, изключително поради двуседмичната пауза в клубния футбол, само че това не попречи на фен на залозите да завоюва 40 хиляди лв., с помощта на точните си прогнози в efbet. 

Потребител на компанията си е обезпечил невероятната облага от 39 783 лв. през предишния месец, против залог от 22 лв.. По-интересното е, че един от мачовете не е излязъл по този начин, както го е планувал, само че с помощта на решението да играе в система, потребителят е на доста сериозна облага. 



Той е избрал система " 6 от 8 " и " 7 от 8 " с 4 твърди мача. 4-те твърди знака му разрешават да усили общата стойност на залога в композиция с мачовете, добавени в системата. 

Единственият дуел, който му " бяга " (и му коства надалеч по-голяма печалба), е този сред Пас Янина и Атромитос (1:1). Заради определения вид да играе в система, а не в права колонка, потребителят хваща коефициент от към 1 808! Невероятно достижение. 

Изборът на мачовете на потребителя и коефициентите на efbet за съответните мачове може да видите в края на публикацията: 

 

1. Троа - Лион

✅ Краен Резултат Лион

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР