Английският гранд Ливърпул продължава тежката битка с шампиона и временен

...
Английският гранд Ливърпул продължава тежката битка с шампиона и временен
Коментари Харесай

За да изкачи върха - Ливърпул ще трябва да падне до дъното, но не и да остане там

Английският гранд Ливърпул продължава тежката борба с първенеца и краткотраен водач Манчестър Сити. Мърсисайдци имат девет точки по-малко, само че и дуел пасив, а в този момент им следва привидно елементарен противник - последният в подреждането все още - Бърнли.
След точката от Юнайтед: Бърнли гледа към Ливърпул
Двата тима излизат един против различен в неделя, 13 февруари, като срещата ще започва в 16:00 часа българско време. Коефициентът на efbet за огромната сензация на кръга и триумф за Бърнли вкъщи е 11,00, до момента в който за победа в интерес на Юрген Клоп и компания е 1,29 (равенството е оценено на 6,40).

В три следващи дуела сред тези съперници няма гол/гол, а изненадващо или не, само че в един от случаите мърсисайдци не съумяват да вкарат на Бърнли и губят мача. " Виненочервените " не са с толкоз неприятни индикатори против Ливърпул напоследък, като имат победа и тъждество за последните четири дуела (въпреки че все още са в серия от две следващи загуби против " алените " ).

Коефициентът за това и този път да няма гол/гол е 1,77, до момента в който за това двата тима да съумеят да се разпишат един против различен е 2,20. Съответно ставката за над 3,5 попадения в мача е 2,60, до момента в който за под 2,5 е 2,45.



Неписан закон в дуелите сред Ливърпул и Бърнли е да има доста ъглови удари. Те са двуцифрен брой непроменяемо във всеки пряк мач от над 12 години насам, което прави над 15 срещи, а в някои от случаите броя е покрай 20.

Любопитното е, че при последния мач сред тях, в който Ливърпул не победи (2:0 за Бърнли), изпълнените корнери бяха 12 на брой... всички на сметката на мърсисайдци. Коефициентът за над 11,5 корнери е 2,55, до момента в който за под 9,5 е 2,20.
Ливърпул против Бърнли: Липса на експанзия или показно за феърплей
Друго забавно нещо от съперничеството сред тези два отбора е фактът, че в два следващи мача няма нито един показан картон. Коефициентът на efbet в трети следващ дуел картоните да са под 1,5 е 4,60, до момента в който за над 2,5 е 1,60.

Коефициентите, предлагани от букмейкъра, могат да търпят промени.

Още от рубриката " ТРЪПКАТА Е НАВСЯКЪДЕ ":
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР