Шампионът на Италия Интер се изправя срещу един от основните

...
Шампионът на Италия Интер се изправя срещу един от основните
Коментари Харесай

След шамара от Милан: Наполи ще опита да свали Интер от върха в Серия А

Шампионът на Италия Интер се изправя против един от главните си съперници за купата в Серия А - Наполи. Дербито сред двата отбора ще се изиграе на стадион " Диего Армандо Марадона " в Неапол, а крайният излаз от срещата може да докара до разбърквания в класирането.
Наполи и Интер в спор за първото място в Серия А
В предходния кръг Интер позволи призрачен поврат против Милан, който разреши както на " росонерите ", по този начин и на Наполи да съкратят разликата до върха. Сега Наполи може да оглави подреждането в Серия А, в случай че нанесе нова загуба на Интер - нещо, което неаполитанци не са правили в последните 5 мача против " нерадзурите ".



Най-силната офанзива против най-силната отбрана в Серия А
За днешното дерби efbet предлага 2.80 коефициент за победа на Наполи, 3.55 за тъждество и 2.65 за победа на Интер. Тимът от Милано завоюва три от последните си четири мача против този противник и влиза със самочувствие, откакто през седмицата изхвърли Рома от Купата на Италия.

Интер е с най-силната офанзива в Серия А - 54 осъществени попадения, само че в този момент отборът се изправя против най-силната защита в шампионата: тази на Наполи, която е позволила едвам 16 попадения в 24 мача. Като изключим последната среща сред Интер и Наполи, приключила при резултат 3:2, предните пет са приключили с под 2,5 гола. Коефициентът на efbet за под 2,5 гола в днешния мач е 2.00.

*Коефициентите, предлагани от букмейкъра, могат да търпят промени.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР