Европейският шампион Челси се изправя срещу шампиона на Южна Америка

...
Европейският шампион Челси се изправя срещу шампиона на Южна Америка
Коментари Харесай

Челси атакува световния връх във футбола срещу шампиона на Южна Америка

Европейският първенец Челси се изправя против първенеца на Южна Америка Палмейрас във финала на Световното клубно състезание по футбол. Двубоят сред британския гранд и аржентинския отбор ще се изиграе на стадион " Мохамед Бин Зайед " в Абу Даби и е с начален час 18.30 българско време.
Шампионът на Европа против първенеца на Южна Америка
" Сините " стигнаха до финала, откакто отстраниха първенеца на Азия Ал Хилал с най-малък триумф с 0:1 след гол на Ромелу Лукаку. Палмейрас пък се оправи с първенеца на Африка Ал Ахли, побеждавайки с 2:0. За днешния край efbet предлага 1.75 коефициент за победа на Челси, 4.00 за еднакъв и 5.00 за победа на Палмейрас.



Ще вкара ли Лукаку още веднъж за Челси?
Челси несъмнено влиза като любимец в срещата, само че лондончани бяха такива и в дуела против Ал Хилал, където успеха не пристигна по никакъв начин елементарно. Когато се играе за трофей, тимовете нормално играят по-затворен футбол. Дали това ще лиши почитателите от голово представление, следва да забележим. efbet дава 1.72 коефициент за под 2,5 гола в мача и 2.30 за над 2,5 гола.

Атаката на Челси се чака да се води от Ромелу Лукаку, който сподели в предния мач, че може да се разчита на него. Белгиецът е под зоркото око на притежателя Роман Абрамович, който заплати 100 милиона паунда за него през лятото и чака да види голове от тарана. В efbet може да разгледате какви пазари предлага букмейкърът за голмайстор във финала.

*Коефициентите, предлагани от букмейкъра, могат да търпят промени.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР