Спомняте ли си мега скандалния запис от спявката на Продължаваме

...
Спомняте ли си мега скандалния запис от спявката на Продължаваме
Коментари Харесай

ПП-тата се спасяват на острови в Тихия океан: Асен Василев взима изборите с измама

Спомняте ли си мега скандалния запис от спявката на „ Продължаваме промяната “, осветлена от Радостин Василев? В откровения диалог, разкрил същинските планове на ПП-тата, всред многото брутални истини, една се открои с особена безочливост – че харвардските мошеници възнамеряват „ за 4 година ще опаткаме обстановката и всеки ще си отиде на острова в Тихия океан “.

Думите са на нежния неуспех в Министерството на културата – невнятния Атанас Атанасов, по една „ случайност “ от родния град на Асен Василев – Хасково, и отново по този начин „ инцидентно “ спряган също като него с ексцентрични щения.

А по какъв начин може да се уреди божествен живот на остров в Тихия океан, в случай че си отвън властта? Затова и цел на №1 на Политическа партия, респективно на премиера в сянка, за какъвто спрягат Асен Василев, е постигането на изборна победа на локалния избор наесен, с цел да имат лостове за ръководството на финансите на българските общини, откъдето може да се чака огромното монетизиране на присъединяване във властта.

Според източник на Narod.bg ПП-тата считат да вдигнат изборния резултат на своята очевадно потъваща коалиция с измами, по този начин щото да постиган лелеяната си фантазия – за 4 години да „ опаткат обстановката и всеки да си отиде на острова в Тихия океан “.

По традиция повдигането на изборния резултат на политически мъртвец като „ Продължаваме промяната “ е невероятно без фалшификации.

За подготовката на изборната скица към този момент заяви „ Труд “, който осветли странна среща, състояла се предходната седмица. На спявката сред представители на ЦИК, двамата вицепремиери Мария Габриел и Асен Василев и фирмата-производител на машините за вота „ Смартмарик “ станало ясно, че до момента единствено тя е правила модификациите на софтуера, само че целият развой се е изпълнявал от българският й сътрудник „ Сиела “.

 Асен Василев е наясно къде би трябвало да натисне, с цел да вземе Политическа партия изборите по втория метод

Не по този начин обаче мисли министър председателят в сянка Асен Василев. Той декларирал на срещата, че „ Смартматик “ би трябвало да си сътрудничи с държавната ИТ компания „ Информационно обслужване “, очевидно тук е разковничето, което може да донесе служебна победа на харвардските измамници.

Не е загадка, че нежният хасковлия има близка връзка с безконечния консултант в Министерския съвет Васил Величков. Последният се изживява като ИТ гуру на Промяната и беше „ осветен ” като част от кабинета „ Кирил Петков “ сякаш като консултант по киберсигурност на Калина Константинова. Официален документ за неговото назначение, обаче, по този начин и не се откри. Величков от дълго време има мераци да овладее и държавния ИТ бранш и неговият другар Асен Василев интензивно му оказва помощ в това, счита източникът на Narod.bg.

Реклама

 Калина Константинова, вицепремиер в кабинета „ Петков “, промотира „ IT спеца “ Васил Величков

Сега Васил Величков „ шета ” из коридорите на властта с нова купа, която си е закачил – консултант на министър-председателя. Дали това е по този начин, никой не знае. По-страшното е, че съгласно очевидци връзкарят хем твърди, че е консултант на премиера Николай Денков, хем плаши с името на… Асен Василев.

 Името на Васил Величков липсваше измежду формалните съветници в кабинета на харвардските измамници

Факт е обаче, че имено финансовият министър и водач на Политическа партия се е намесил и от няколко дни е заменен Иван Гетов, дълготраен началник на Главна дирекция „ Гражданска регистрация и административно обслужване “(ГРАО) при Министерство на регионалното развитие, които вършат изборните описи и инспекциите за това какъв брой пъти е дал своя вот един жител – различен основен развой в изборите.

В досегашната работа на ГРАО нито едно държавно управление, партия или организация не е намерила проблем. Нито една. Въпреки това никой не изясни за какво беше заменен дългогодишният началник на ГРАО два месеца преди изборите.

Така, откакто стана ясно, че Промяната „ пере ” най добре, а преодоляването на Министерство на вътрешните работи и службите е към този момент факт, идва ред на идната стъпка на харвардските закани от станалия печално прочут запис от националния съвет на Промяната – преодоляването на изборите като развой и резултат.

Очевидно в този момент е ред на „ Информационно обслужване “ АД, които обработват резултатите от изборите. Според схемата на Асен Василев компанията би трябвало да напише и софтуера за машинното гласоподаване. Това към този момент е сериозна поръчка за „ приплъзване ” на играта – хем обработват, хем пишат програмен продукт за машините, като задачата е реализиране на „ верните ” резултати.

Остава въпросът за какво на изпълнителната власт взима решения какво да се случва с основни изборни процеси, при изискване, че съгласно Изборния кодекс Министерският съвет и неговите представители дават отговор за защитата и материалното доставяне, само че не и за това по какъв начин се вършат и с какъв програмен продукт изборите, което е извънредно обвързване на ЦИК.

След тази среща не излиза наяве за какво някой различен би трябвало да прави софтуера за машинното гласоподаване, в случай че до момента работата на Сиела е одобрявана от всички разнообразни сформира на ЦИК.

И за какво оставят Асен Василев да дефинира какво да се случва с основен развой в страната като изборите! Май сме в нов преход и с нови мутри – софистицирани и приключили Харвард.

Източник: narod.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР