Рей Далио, милиардерът, основател на гиганта за хедж фондове Bridgewater

...
Рей Далио, милиардерът, основател на гиганта за хедж фондове Bridgewater
Коментари Харесай

Основателят на Bridgewater Рей Далио предупреждава за опасност от дълга на САЩ на пазара на съкровищни ​​облигации

Рей Далио, милиардерът, създател на колоса за хедж фондове Bridgewater Associates, предизвести, че възходящите равнища на дълга на държавното управление на Съединени американски щати може да ударят държавните облигации, потвърждавайки, че вложителите би трябвало реалокират част от парите си на задгранични пазари.

В изявление за Financial Times Далио разказа своите широкообхватни опасения по отношение на Съединени американски щати, в това число дълговото им натоварване, риска от това, което той назовава „ революция ” и капацитета страната да бъде въвлечена в различен интернационален спор, който той предизвести, че може да възпре задграничните вложители да купуват американски облигации.

„ Аз съм ... угрижен за съкровищните облигации заради високите равнища на дълг, които високите лихвени проценти прибавят “, сподели той.

„ Също по този начин съм угрижен за смекчаването на търсенето, с цел да отговоря на предлагането, изключително от интернационалните купувачи, обезпокоени за картината на дълга на Съединени американски щати и вероятните наказания “, сподели Далио. Ако Съединени американски щати наложат наказания на по...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР