Специална селекция от най-новите български филми, излезли послединте месеци, предлага

...
Специална селекция от най-новите български филми, излезли послединте месеци, предлага
Коментари Харесай

8 нови български заглавия в LUCKY Дом на киното

Специална селекция от най-новите български филми, излезли послединте месеци, предлага LUCKY Дом на киното в идната седмица. 7 от впечатляващите български заглавия, които пълниха салоните в последните месеци ще изпълнят програмата на арт-киното на Пловдив в идната седмица. Освен тях, в събота следва и специфичен открит урок с режисьорите Петър Вълчанов и Кристина Грозева, както и прожекция на техния филм „ Слава “.

Премиерното заглавие за тази седмица е новият български „ Привличане “. Романтичната комедия споделя за младата учителка по история Лора (Яна Маринова), която се бори за управителен пост с амбициозна и подла колежка, изиграна от Койна Русева. Във кино лентата има и доста танци, което се трансформира в запазена марка на Яна Маринова. На екрана са събирани плеяда от български актьори, измежду които Башар Рахал, Луиза Григорова, Владо Пенев и други.

През идната кино-седмица в LUCKY Дом на киното ще може да гледаме още веднъж и „ Вездесъщият “, който ни замисли за тайните и нахлуването в персоналния живот в края на предходната година. В програмата са включени и настоящите заглавия „ Посоки “, „ Дъвка за балончета “, „ Възвишение “, „ Нокаут или всичко, което тя написа “ и детската история „ Лили рибката “.

В събота, 24 февруари, от 16:30 часа ще се организира и майсторски клас с Петър Вълчанов и Кристина Грозева – режисьорите на „ Урок “ и „ Слава “. Те ще приказват пред аудитория на тематика „ Работата на режисьора с артиста “. В 19 часа следва и прожекция на по-новия им филм „ Слава “, след което те ще бъдат разполагаем за въпроси от гостите.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР