Специалистите на компанията Humai заявиха, че разработват технология по възкресяване

...
Специалистите на компанията Humai заявиха, че разработват технология по възкресяване
Коментари Харесай

Учени ще връщат хора от оня свят със замразяване на мозъка

Специалистите на компанията Humai обявиха, че създават технология по възкресяване на хора. Американската компания има намерение да връща хората от оня свят с потреблението на изкуствен интелект, написа Daily Mail.

Представители на компанията разказали, че човешкият мозък ще бъде замразяван, след което в него ще се вкарва специфичен чип. Щом технологиите разрешат, замразеният мозък ще се вади от криокамерата и ще се слага в ново изкуствено тяло, като по подобен метод ще се връща към живот.

Преди гибелта пациентът ще се учи благодарение на изкуствен интелект – неговият жанр на диалект, държанието, мислителните процеси, навиците. Тези данни ще бъдат кодирани в чипа и ще бъдат интегрирани с мозъка на умрелия човек в особено изкуствено тяло.

Основателят на компанията Humai Джош Боканегра (Josh Bocanegra) споделя пред Popular Science, че компанията има намерение да събере обширни данни за своите „ пациенти “ преди гибелта им благодарение на особено приложение, което се намира в етап на разработка.

Свиквайте, на следващия ден може да сме ето това

„ След гибелта ще замразяваме човешкия мозък благодарение на криотехнологии. Когато технологията бъде създадена изцяло, ще вграждаме мозъка в изкуствено тяло – споделя Боканегра. – При стареенето на мозъка ще използваме нанотехнологии за „ ремонт “ и възстановяване на клетките. Технологията за клониране би трябвало да помогне в това. “

Източник: megavselena.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР