Специалистът в областта на доработката на автомобили от портфолиото на VW

...
Специалистът в областта на доработката
на автомобили от портфолиото на VW
Коментари Харесай

JE DESIGN с тунинг пакет за Cupra Ateca

Специалистът в региона на доработката на коли от портфолиото на VW Group и в частност SEAT разкри детайлности за новия си пакет за оптимизация на спортната Cupra Ateca.

Новата разработка на JE DESIGN за Cupra Ateca включва нарастване в максималната мощност на мотора, промени по окачването, джантите и гумите, както и специално създадени детайли за екстериора на първокласния състезателен SUV.

След доработка по ръководещия модул на двигателя, версията на Cupra Ateca на JE DESIGN обещава нарастване на оптималната си мощност от 300 на 360 конски сили и на въртящия миг от 400 до 450 Нм.

В композиция с интелигентната система за задвижване на четирите колела, Cupra Ateca е в състояние да се форсира от 0 до 100 км/ч за 4.8 секунди, което съставлява подобрение от 0.4 секунди. Максималната скорост на движение пък е увеличена от 247 на 259 км/ч.

Специално подготвенията от JE DESIGN екстериорен Widebody пакет за Cupra Ateca е оценен на 2142 евро, а цялостната промяна на автомобила може да бъде реализирана срещу 9093 евро.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР