Софийската районна прокуратура повдигна обвинения на четирима мъже за опит

...
Софийската районна прокуратура повдигна обвинения на четирима мъже за опит
Коментари Харесай

Повдигнаха обвинения на задържаните от групата за обири на офиси и апартаменти

Софийската районна прокуратура повдигна обвинявания на четирима мъже за опит за кражба на железна каса, които бяха хванати от органите на реда след среднощна гонка с полицията. Те са арестувани с прокурорско разпореждане за 72 часа. Мъжете бяха хванати след среднощна гонка с полицията в София.

Предстои прокуратурата да внесе в съда искане на обвинените да им бъде наложена мярка за непрекъснато задържане, оповестяват от обвиняването.

По-рано през днешния ден при спецоперация, полицията арестува членовете на групата, занимавала се с кражби и грабежи. При задържането част от обвинените се пробвали да избягат. Според проверяващи, акцията се развила при опит да бъде изнесена каса от офис на столичния бул. " Рожен ". Блъснали са няколко полицейски коли и са нанесли материални вреди по тях, допълват от DarikNews.bg.
Няма потърпевши при ареста. От Столична дирекция на вътрешните работи оповестиха, че наблюдават бандата от към месец, като тя работи главно на територията на София.

От прокуратурата показват, че обвиняванията против четиримата са за опит за кражба. В ранните часове на днешния ден те пробвали да откраднат железна каса от офис, в която имало към 1000 лв. и други предмети. Престъплението обаче е останало незавършено след интервенция на полицейски чиновници.

Четиримата обвинени са неведнъж осъждани, те са на възраст сред 32 и 43 години.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР