Мария Бакалова и гаджето й Валери Григоров не са се

...
Мария Бакалова и гаджето й Валери Григоров не са се
Коментари Харесай

Мария Бакалова и Валери не са заедно от два месеца

Мария Бакалова и гаджето й Валери Григоров не са се виждали от март. За това е отговорно присъединяване на каскадьора в шоуто " Денсинг остаряла ". Валери би трябвало да стои в България, до момента в който половинката му е ангажирана с разнообразни кино планове. За последно Бакалова разгласи, че е станала член на Европейската кино академия, което е следващото самопризнание за гения й.

Междувременно нейният любим и партньорката му Дорина Стоянова направиха съвършен танц на полуфинала на " Денсинг старс ", само че въпреки всичко отпаднаха.

" Това нищо не значи ", разяснява отпадането му майката на Валери - двукратната олимпийска шампионка по пукотевица Мария Гроздева. " Това е единствено шоу и всеки може да го интерпретира по друг метод. Разочарования няма. "

За нея " Денсинг старс " не е съревнование, тъй като се намесва и зрителският избор, което трансформира разпоредбите на играта, написа " България през днешния ден ".

Радостното е, че Валери Григоров и Дорина Стоянова стигнаха до полуфинал. Самият Валери споделя, че е бил извънредно себе си по време на формата и по тази причина двойката е имала подобен триумф.

" Дори с течение на времето той се поочупи, тъй като другояче е доста по-стегнат. Направо доби някаква артистичност ", смее се майка му.

" Денсинг старс " за мен е едно положително, занимателно предаване, което кара хората да се усещат добре. Аз от три месеца проследявам единствено него и пребивавам с него. Стискала съм палци на всички, освен на сина ми ", споделя олимпийската шампионка.

Самите участници упражняваха всеки ден по доста часове, тъй като е мъчно да се научи един танц и да се изиграе в синхрон от двойката. Особено от непрофесионалисти. Това в действителност е доста натоварващо и изисква цялостно отдаване.

" Когато приемеш нещо като ангажимент, всичко останало остава на назад във времето. Синът ми е доста целенасочен и когато се хване за нещо, го изкарва до дъно ", споделя Мария Гроздева.

Според нея Валери с помощта на Дорина е израснал толкоз доста и по тази причина по този начин добре се е представял на танците.

" Дорина е страховит възпитател и експерт ", добавя олимпийската ни шампионка.

Валери Григоров въпреки всичко е понесъл натоварвания добре. Гаджето на Бакалова е каскадьор и е добре квалифициран физически. Навремето Валери споделя на майка си, че това е обичаното му занятие в живота. Да се хвърля стремително.

" Притеснявам се малко, че уговорките на един каскадьор са непостоянни. Много постоянно Валери просто чака да го извикат за следващата продукция, само че е безапелационен, че това е неговото предопределение и няма да се откаже ", споделя Гроздева.
 

 
           

 
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР