Интензивният тренировъчен режим на Юрген Клоп в Ливърпул накара играчите

...
Интензивният тренировъчен режим на Юрген Клоп в Ливърпул накара играчите
Коментари Харесай

Бившата звезда на Ливърпул казва, че „взискателният“ Юрген Клоп кара играчите да тренират шест седмици без почивен ден

Интензивният подготвителен режим на Юрген Клоп в Ливърпул накара играчите да работят без спиране шест седмици, съгласно някогашния вратар на алените Адам Богдан.

Унгарският стрелец, който беше едно от последните попълнения на Брендън Роджърс преди напускането му, разкри взискателния метод на немския управител в извънреден чат с Ladbrokes Fanzone.

„ Ние бихме непрестанно да работим върху този пресиращ стил; от кое място да стартираме, по какъв начин да го създадем вярно ", сподели свободният сътрудник. Богдан, който се появи единствено шест пъти като дубльор на Симон Миньоле по време на престоя си на Анфийлд, също акцентира практическия метод на Клоп, оповестява Liverpool Echo.

„ И апропо той постоянно беше там. Той беше толкоз зает, тъй като асистентът му не можеше да приказва британски, и с гласа си и отношението си поддържаше тази активност пъти. "

36-годишният състезател изясни в допълнение по какъв начин Клоп вкара характерни тренировки за пукотевица, предопределени за реакциите на играча сл...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР