По време на последния си публичен ангажимент на градинското парти

...
По време на последния си публичен ангажимент на градинското парти
Коментари Харесай

Принц Уилям споделя възхитителна представа за рутината за лягане на най-малкия син Луис

По време на последния си обществен ангажимент на градинското празненство в Бъкингамския замък тази седмица, принц Уилям изпусна очарователна детайлност за рутината за лягане на най-малкия наследник принц Луис. 41-годишният престолонаследник излезе със жанр по-рано тази седмица, с цел да бъде хазаин на годишното събитие дружно с братовчедите си принцеса Юджини, принцеса Беатрис, Питър Филипс, Зара Тиндал и Майк Тиндал.

За страдание брачната половинка му Кейт Мидълтън не съумя да участва, защото сега се възвръща от лекуването си от рак, само че той се причисли към създателя Роуън Адерин на баша, член на личната фондация на Уилям Homewards, която има за цел да се бори с бездомността. По време на събитието Роуан подари на принца образец от книгата си, Homewards и William не биха могли да бъдат по-развълнувани.

„ Подаръкът беше този, който Уилям високо оцени “, оповестява Us Weekly, преди да каже на създателя, че няма самообладание да показа книгата със сина си Луис. „ Това е ужасно, толков...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР