Безплатна бутилирана минерална вода ще раздават от Българския Червен кръст

...
Безплатна бутилирана минерална вода ще раздават от Българския Червен кръст
Коментари Харесай

Срещу жегата: Доброволци от БЧК раздават безплатна минерална вода днес и утре в София

Безплатна бутилирана минерална вода ще раздават от Българския Червен кръст (БЧК) през днешния ден и на следващия ден, оповестиха от организацията. Акцията ще се организира от 11:30 до 13:30 ч. в два пункта в София. Това са градинката против Софийския университет „ Св. Климент Охридски “ и на входа на метростанция " НДК " против бул. „ Витоша “. Водата ще бъде раздавана от доброволци от Столичната организация на БЧК.

Инициативата се организира по отношение на предстоящо високите температури, осведомиха от организацията и прецизираха, че минералната вода е обезпечена със средства от БЧК.

Високите температури през летните месеци могат да слагат в риск здравето и живота на всекиго. Особено податливи на това са възрастните, хронично болните и децата, напомнят от БЧК.

Избягвайте излизането на открито в най-горещата част на деня, а в случай че излизането е неотложно, стойте на сянка, носете шапка и светли облекла, използвайте крем с висок слънцезащитен фактор и пийте задоволително течности, посъветваха от БЧК. Ако почувствате неразположение, неотложно потърсете здравна помощ.


Последвайте ни във и

Вече може да ни гледате и в
Намерете ни в
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР