Собственикът на Локомотив (Пловдив) Христо Крушарски пристигна пред френското посолство.

...
Собственикът на Локомотив (Пловдив) Христо Крушарски пристигна пред френското посолство.
Коментари Харесай

Крушарски: Оттук нататък ще вървим солово, ще ни дишат във врата

Собственикът на Локомотив (Пловдив) Христо Крушарски дойде пред френското посолство. Поводът за наличието на Крушарски е митинг против решението двама футболисти - Парвизджон Умарбаев и Стивън Езе да не получат визи за мача във Франция против Страсбург. Крушарски разяснява забавните тематики към наказването на Локомотив поради расизъм, концесията на “Лаута” и упоритостите, които отборът ще преследва в шампионата.

" Дано стане, тъй като знаете, че тимът се е готвил цяла седмица по друг метод. Това може да повлияе. Не знам този българин, който е бил в публиката от страна на УЕФА, очевидно той е не запомнил от дълго време българския. Думата “ууу” да ви звучи като маймунски тон. Този човек очевидно е стоял на някакво стръкче. Заявихме " Васил Левски " за идващия кръг, тъй като на “Лаута” приключихме. Подали сме тъжба против УЕФА ".

" Никога не съм се отказвал от концесията. Водил съм задоволително диалози. Имахме една спогодба с кмета. Има сделки, приказки и предусловия. Казах им, че офертата не ме устройва. Откъде ще печеля аз 35 милиона за 35 години? Мисля, че би трябвало да има преразглеждане на офертата на концесията. Ботев се сърдят, само че ние тръгнахме дружно. Мисля оттук насетне ние да си вървим солово. Аз съм външен човек и очевидно в Пловдив е като в Сърбия. В Сърбия в никакъв случай не одобряват чужденец да ти е шеф. Чувствам се непознат там. То си проличава по посрещане и изпращане ".

" Не съм спрял дотук. Отборът ще върви напред. Набрали сме скорост и оттук насетне ще мачкаме наред. Като виждам май всички ще ни дишат във врата. Гледайте мачовете с отворени очи, а не с черни очила. За мен в този момент най-основната цел е да треснем тия зад мен ". Лига Европа 3 кръг, четвъртък 15 август  Страсбург 21:30предстои  Локомотив (Пловдив)
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР