Снимки: Личен профил на Ангелкова в Инстаграм Министърът на туризма

...
Снимки: Личен профил на Ангелкова в Инстаграм Министърът на туризма
Коментари Харесай

Вижте баровската къща на Ангелкова в Драгалевци


Снимки: Личен профил на Ангелкова в Инстаграм

Министърът на туризма Николина Ангелкова има дом за милиони. В полите на Витоша, в столичния кв. „ Драгалевци “ се намира фамилният дворец на Ангелкова, написа 5gmedia.bg.

Къщата се издига на два етажа, само че най-впечатляващото й преимущество е необятният двор, гонещ по мярка цялостен стадион.



Огромната градина на министърката била засята със зелена трева. Като тук таме се виждат борчета, зокуми и вечнозелени шубраци. Най-красиви били мангнолиите в двора. Които можело да се конкурират с тези на Бойко Борисов. Истинска приятност за окото. Но цялата тази райска повърхност била оградена с висока ограда. Никой да не може да огледа в двора.

Вътрешният интериор също е на равнище. След като дълго се колебаела в какъв тъкмо жанр да подреди пространствата, в последна сметка Ангелкова заложила на по-неутралните цветове, които й създавали уют. Най-много предпочитание и старания вложила при оборудването на хола, където упорствала да има място за камина. За мебелите си избрала да са от естествено дърво. Стените на жилището били украсени с творби на изкуството. Любимия ъгъл на фамилията обаче бил просторната веранда. Където си пиели утринното кафе измежду красиви саксии с мушката.





В свободното си време Николина и мъжът й гледали да уплътняват в прекарвания с щерка си Далия и домашния любим.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР