Служебният министър на вътрешните работи Калин Стоянов награди преподаватели и

...
Служебният министър на вътрешните работи Калин Стоянов награди преподаватели и
Коментари Харесай

Калин Стоянов отличи преподаватели и изявени културни дейци


Служебният министър на вътрешните работи Калин Стоянов награди преподаватели и изявени културни дейци за приноса им в образованието по национална сигурност и опазването на българката еднаквост, съобщи кореспондент на БГНЕС.

Събитието стартира с осъществяване на студенти от Националната музикална академия " Панчо Владигеров ".

Церемонията се състоя в постройката на Министерството на вътрешните работи (МВР) в навечерието на 24 май – Деня на светите братя Кирил и Методий, на българската писменост, култура и просвета и на славянската словесност.

Сред отличните с грамота и Плакет на Министерство на вътрешните работи са доцент доктор Станимир Илиев от Академията на Министерство на вътрешните работи, проф. дн Климент Найденов от СУ " Св. Климент Охридски ", доцент доктор Цвета Маркова от ВТУ " Св. Св. Кирил и Методий ", доцент доктор Ралица Йотова от УНИБИТ, доцент доктор Николай Попов от ЮЗУ " Неофит Рилски ", доцент доктор Лъчезар Георгиев от Българска академия на науките и преподавателят и диригент доцент доктор Ваня Монева от Националната музикална академия " Панчо Владигеров ".

Гл. ас. доктор Атанас Димитров взе премията от името на доцент доктор Светослав Спасов от УНСС, който е в чужбина.

Отличен е и диригентът на представителния оркестър на Академията на Министерство на вътрешните работи маестро Александър Иванов, който обаче не участва на събитието.

Министър Калин Стоянов изрече своята благодарност към представителите на академичната и културната общественост, като акцентира, че зоброто образованието е значима крачка към сполучливото бъдеще и прикани да пазим словото. /БГНЕС

Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР