Принцесата на Уелс каза, че има добър напредък“ след диагностицирането

...
Принцесата на Уелс каза, че има добър напредък“ след диагностицирането
Коментари Харесай

Кейт Мидълтън с първа изява след диагнозата

Принцесата на Уелс сподели, че има " добър прогрес “ след диагностицирането на рака й и ще участва на Trooping the Colour в събота, заяви BBC.

Това ще бъде първата й обществена изява тази година след диагнозата и коремната й интервенция през януари.

Но в персонално известие Катрин споделя, че лекуването й към момента продължава и ще продължи още няколко месеца.

" Все още не съм излязла от " гората ", споделя принцесата.

Това е най-значимата актуализация за здравето на Катрин, откогато през март разкри, че има рак, в изказване, написано по нейни лични думи.

Изявлението е съпроводено от нова фотография на принцесата, направена от фотографа Мат Портеъс, на която тя е снимана до дома си в Уиндзор.

Все отново позитивното обръщение идва с нерешителност.

" Както всеки, който минава през химиотерапия, знае, има положителни и неприятни дни “, споделя тя.

" В тези неприятни дни се чувствате слаби, изтощени и би трябвало да се дадете на тялото си да си почива. Но в положителните дни, когато се чувствате по-силни, желаете да се възползвате оптимално от тези положителни страсти “, споделя принцесата.

" Уча се по какъв начин да бъда търпелива, изключително при несигурността. Приемам всеки ден както идва, чувам тялото си и си разрешавам да отделя нужното време, с цел да се изцелявам. “

За Trooping the Colour принцесата ще мине в парада на каляските с децата си и ще бъде част от фамилната група, махаща от балкона на Бъкингамския замък.

Парадът е по случай рождения ден на монарха и представител на двореца сподели, че крал Чарлз III е " удовлетворен, че принцесата може да участва на утрешните събития “.

Принцесата също по този начин благодари за известията в поддръжка от обществото по време на заболяването й, като сподели, че е била " отвяна “ от поощренията.

" Това в действителност промени света за Уилям и мен и ни оказа помощ през някои от по-трудните времена “, се споделя в известието от принцесата.

Кейт Мидълтън стартира да работи от у дома и се чака да участва на някои събития през лятото, само че дворецът Кенсингтън акцентира, че това не е цялостно завръщане и че проектите могат да бъдат изменени в къс период.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР