Изпълняващият длъжността губернатор на руската Курска област Алексей Смирнов обобщи

...
Изпълняващият длъжността губернатор на руската Курска област Алексей Смирнов обобщи
Коментари Харесай

Курска област свалила 15 украински дрона за 24 часа

Изпълняващият длъжността губернатор на съветската Курска област Алексей Смирнов заключи информацията за обстрели и офанзиви с дронове против района в петък , оповестява " Интерфакс ".

" През деня 15 украински дрона бяха обезвредени със средства за електронна битка в граничните региони ", написа той в Telegram.

През деня селата Горнал, Гончаровка и село Олешня в Суджански регион, селата Теткино и Краснооктябрски, селата Кулбаки, Волфино и село Елизаветовка в Глушковски регион и село Гордеевка в Кореневски регион е обстрелван. Никой от жителите не е потърпевш.

Освен това бяха регистрирани офанзиви от украински хеликоптери и безпилотни самолети-камикадзе в село Троицкое, селата Внезапное и Успеновка в Кореневски регион, село Политоделски, село Ходейково, село Елизаветовка в Глушковски регион и селата Горнал и Николаево-Дарино в Суджански окръг. Тук също нямаше потърпевши.
 7 ранени след украинския удар по Белгородска област
7 ранени след украинския удар по Белгородска област

Спасени са двама души, шестима са били евакуирани

" В село Троицкое изстрели от украински хеликоптер са развалили жилищна постройка и два камиона, в село Внезапное са развалени едно домакинство и два камиона, в една от къщите е избухнал пожар сподавен от спасители и доброволни пожарни екипи, още едно домакинство е потърпевшо след рухването на дрона на покрива ", сподели още Смирнов.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР