Екипажът на кораб, изпаднал в бедствено положение след атака на

...
Екипажът на кораб, изпаднал в бедствено положение след атака на
Коментари Харесай

Екипажът на кораб, изпаднал в бедствено положение край бреговете на Йемен, бе евакуиран от военни

Екипажът на транспортен съд, изпаднал в бедствено състояние след офанзива на йеменските бунтовници хуси в Червено море, бе евакуиран от военни, заяви английската работа за сигурност на комерсиалните интервенции, представена от Българска телеграфна агенция.

Търговският транспортен съд " Тютър ", който бе изумен от дрон в сряда, беше зарязан и се носеше по течението на изток от йеменското пристанище Ходейда, което се намира под контрола на хусите, заяви английската работа, без да прецизира към коя войска принадлежат военните, които са евакуирали моряците.

По-рано филипинският президент Фердинанд Маркос беше поел ангажимент да помогне на филипинските моряци, които се намират на борда на кораба, и да ги трансферира в Джибути благодарение на английската работа за сигурност на комерсиалните интервенции.

" Обръщам се към филипинските моряци на борда на комерсиалния транспортен съд " Тютър ", които бяха бомбардирани и които в този миг не знаят какво да вършат: вършим всичко по силите си ", съобщи филипинският водач.

Търговският транспортен съд, плаващ под либерийски байрак и благосъстоятелност на гръцка компания, е бил изумен от дрон и от " неидентифициран въздушен снаряд ", заяви в сряда Централното командване на въоръжените сили на Съединени американски щати.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР