Има много съществени и сериозни разминавания в показанията на Дебора,

...
Има много съществени и сериозни разминавания в показанията на Дебора,
Коментари Харесай

Адвокатът на Георги: Има съществени и сериозни разминавания в показанията на Дебора

„ Има доста основни и съществени разминавания в показанията на Дебора ”, това съобщи юристът на Георги от Стара Загора – Валентин Димитров. Вече пети час върви чуването на Дебора Михайлова, като по думите му, в показанията й има съществени в действителност разминавания, неща които не дават отговор на обективната реалност и добави, че не може да влезе в конкретика. В правосъдната зала са и очевидците, само че те ще бъдат изслушани след Дебора, която отхвърли коментар пред медиите, написа

През миналите часове стана ясно, че са пускани записи, най-вероятно записите от първите показания на Дебора Михайлова.

В днешното съвещание няма да се даде право на движимостите лица, защото би трябвало да се завърши със очевидците. Обвиняемият Георги Георгиев към момента не е поискал да приказва пред правосъдния състав, само че има правото да го направи във всеки един миг.

“Днес не са призовавани за чуване движимости лица, очевидците изчакват да бъдат разпитани. Всяко съвещание желаеме смяна на мярката му ”, съобщи още той.

Добави, че безусловно нелегално е било първичното задържане от Министерство на вътрешните работи, на 29 юли 2023 година.

„ В този смисъл се е произнесъл съда, че в оня миг не е имал никакви било доказателствени данни, че Георги е бил съпричастен към това, за което го упрекват “, добави още юрист Димитров.

Припомняме, че делото се гледа при закрити врата, с цел да не се оповестяват обстоятелства от интимния живот на Дебора Михайлова и Георги Георгиев.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР