Завърналият се в елита отбор на Спартак Варна започна подготовка

...
Завърналият се в елита отбор на Спартак Варна започна подготовка
Коментари Харесай

Спартак Варна започна подготовка за новия сезон

Завърналият се в елита тим на Спартак Варна стартира подготовка за новия сезон в Първа лига.

Точно в 19:18 часа футболистите и треньорския щаб излязоха на терена на стадион „ Спартак “ под аплодисментите на най-верните почитатели на отбора.

" Започваме подготовка с 20 футболисти. Закъсняхме за всичко, мъчно е, може би няма да създадем лагер, само че в последна сметка ние би трябвало да излезем отвън зоната си на комфорт, да надскочим някои неща, с цел да може да се получат по най-хубавия метод, това, което всички желаят в Спартак ", съобщи пред медиите новият ментор на " соколите " Александър Томаш.

Той изрази вяра това забавяне да не окаже въздействие върху подготовката.

" В последна сметка - да, закъсняхме, не го крием, само че това още повече ни окуражи ", съобщи експертът.



Томаш сподели още, че е допустимо по нататък, по другата седмица, тимът да отиде някъде на лагер, което е и неговото предпочитание, само че и да не отиде това няма да е толкоз съдбовно. На този стадий единствено вратарят Мартин Величков е публично единственият нов футболист.

" Той беше на проби при нас в Локомотив Пловдив преди да отиде в Етър, мисля, че израсна доста в Етър и даваме късмет и опция на млад български вратар да се развива. Много набелязани футболисти имаме, с някои преговаряме, с някои сме в напреднали договаряния, някои чакахме да се появят на първата подготовка, само че очевидно договарянията не вървят както би трябвало за нас, уповавам се, че всичко ще бъде както би трябвало ", изясни Томаш.

Преди тренировката отец Дончо от Варненската и Великопреславска митрополия отслужи водосвет за здраве и благополучие на управлението, треньорския щаб и играчите на тима.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,

Гледайте НА ЖИВО спорт гратис на:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР