След убийството на украински военнопленници в затворническия лагер Еленовка от

...
След убийството на украински военнопленници в затворническия лагер Еленовка от
Коментари Харесай

Шок! Кой обеща да екзекутира Путин

След убийството на украински военнопленници в затворническия лагер Еленовка от полка " Азов " обявиха, че съветският президент Владимир Путин ще бъде екзекутиран по решение на интернационален арбитражен съд.

" Те (руснаците – бел. ред.) през днешния ден потвърдиха закононарушението си с изказване на посолството (на Руската федерация във Англия – бел. ред.). Искам да припомня на Путин, който е персонално виновен за това военно закононарушение, че не се приказва за въже в къщата на обесения.  Вие самият ще бъдете екзекутиран дружно с вашите чакали и посолства . Всичко, както вие го желаете, с всички документи и печати, съгласно решението на интернационалния арбитражен съд. Варварската подимперия ще бъде унищожена ", написа командирът на " Азов " Никита Надточий в Telegram, съобщи България Он Еър.

Той означи, че в " Азов " считат съветския удар по Еленовка за акт на обществена екзекуция, осъществена от Русия безнаказано. И предизвести за мъчителен отговор, който " Азов " и Украйна като страна ще дадат.

По-рано през днешния ден съветското посолство във Англия разгласява пост в обществените мрежи, в който приканва военните от " Азов " да бъдат убити посредством обесване.

Още по тематиката:
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР