След разочарованието в плейофа за Мондиал 2022, Украйна записа победа

...
След разочарованието в плейофа за Мондиал 2022, Украйна записа победа
Коментари Харесай

Украйна стартира с победа в Лигата на нациите

След разочарованието в плейофа за Мондиал 2022, Украйна записа победа в първия си мач в Лигата на нациите.

Отборът, воден от Олександър Петраков, надхитри с 1:0 Република Ирландия като посетител. Виктор Циганков вкара единственото попадение в мача.

Гостите поразиха задачата още в 38-ата минута. Тогава Тарас Качараба вкара със мощен удар от далечно разстояние. Последва обаче интервенция на ВАР и попадението не беше зачетено поради засада.

В началото на втората част украинците въпреки всичко излязоха напред в резултата. Виктор Циганков означи с непосредствено осъществяване на директен свободен удар.

Домакините пробваха да стигнат най-малко до равенството и сътвориха няколко рискове пред вратата на Украйна. Шейн Дъфи и Джейсън Найт имаха най-хубавите голови благоприятни условия, от които не съумяха да се възползват.

В другия мач от групата, който се изигра по същото време, Шотландия надделя с 2:0 Армения. Головете за триумфа на „ гайдарите “ осъществиха Антъни Ралстън в 28-ата минута и Скот МакКена в 40-ата минута.

Временното класиране в групата наподобява по следния метод: Шотландия, Украйна и Армения са с по 3 точки. Ирландия е финален с 0.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР