След като по време на международното изложение във Франкфурт станахме свидетели на

...
След като по време на международното
изложение във Франкфурт станахме
свидетели на
Коментари Харесай

Автосалон Токио 2017: Световна премиера за Honda Sports EV Concept

След като по време на международното изложение във Франкфурт станахме свидетели на премиерата на напълно новата концептуална разработка Urban EV Concept на Honda, от компанията дават обещание още една световна новост, този път за салона в Токио през следващия месец.

Дебют на щанда на Honda на токийското изложение ще направи изцяло електрическата концептуална разработка Sports EV, детайлности за която обаче за съжаление към момента няма. Единствената информация, с изключение на първата схема на концепцията, която разясняват от марката е тази, че тя е част от тактиката на компанията по лансирането на електромобили с две и четири задвижващи колела.

Азиатска премиера на щанда на Honda ще направи Urban EV Concept, който ще забележим в сериен вариант през 2019 година, а от марката са подготвили специфична експозиция на легендарния си модел Super Cub.

Посетителите на токийското ревю ще имат опция да се срещнат също така и с новото CR-V, футуристичната концепция NeuV, хибридният суперспортист NSX и доста други.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР