Скандалната кандидат-кметица от Момин проход Диана Габровска събра в книга

...
Скандалната кандидат-кметица от Момин проход Диана Габровска събра в книга
Коментари Харесай

Голата кандидат-кметица от Момин проход написа книга за живота си

Скандалната кандидат-кметица от Момин проход Диана Габровска събра в книга част от персоналната си история, откакто стана жертва на изнудване с нейни голи фотоси от персоналния списък на нея и брачна половинка ѝ.

Диана ще показа книгата си “Аз, грешницата” на 10.06.2021 в хотел “Мезон” на ул. Атанас Дуков 36 от 20:00 часа.

В книгата си тя споделя най-трудните моменти в живота си и споделя образеца за това по какъв начин е съумяла да се изправи и продължи напред, след всеки удар на ориста.

Снимка: Диана Габровска  Голата кандидат-кметица от Момин проход написа книга за живота си

“Преди една година, когато бях смазана, а фамилията ми беше сгазено от ненавист, нито една жена не ми подаде ръка. А мъжете най-вече се обаждаха на мъжа ми да го питат по кое време ще ме зареже и няма ли да ме набие към този момент.

Страшно е, когато хора са обществено изнудвани - виждаме сходни случаи съвсем всеки ден - дали ще става дума за голите ти фотоси или някой “голям” ще желае да ти краде бизнеса - изнудването към този момент ни стана всекидневие. Мен съвсем никой не ме поддържа навремето… Същото тогава се случи и на приятелката на кандидат-кмета на София. Тя се скри и никой повече не чу за нея. Нея я победиха, мен обаче не ме! Нито една мощна жена, от тези които се борят за еманципацията си шумно всеки ден, не излезе да ме поддържа. Докато всеки оцелява поотделно, до момента в който се разделяме, до момента в който се сочим и гледаме злобно един-друг, в никакъв случай няма да сме съвременно общество, което зачита правата на всички и ги пази заедно! Защото непознатите нарушени права на следващия ден може да са вашите.” сподели Диана Габровска

В последните години Диана не спря да шокира и провокира хората. След като реши, че няма да се крие, както множеството дами станали жертва на обществен " линч " и тормоз, тя се съблече още по-гола, с цел да предизвика съдниците си.

“Харесвам еротиката, усещам се уверена и секси, когато се фотографирам и това в никакъв случай не ме е тормозило. Снимките, които излязоха в общественото пространство по време на предизборната ми акция бяха тежко посягане към персоналното ми пространство. С фотосесията ми в Плейбой аз дадох явен сигнал на всички хора, че няма нищо ужасно и срамно в това да харесваме телата си и да сме полови. За мен състезанието “Плеймейт” е продължението на упоритостта ми да се преборя с всички хора, които ме нараниха, когато бях най-слаба. Няма да спра с “Плеймейт” и даже след него ще продължа да провокирам и последният останал пуритан да припадне от отвращение. Много желая един ден да видя в тази страна повече свободни и необятно скроени хора, в сравнение с мрачни злобари, които най-вече сочат с замърсен пръст, скрити зад екрана на компютъра си... ”, показа Диана Габровска

От претендент за кмет на Момин проход през победа в състезанието “Мис Плеймейт”, а най-после издаване на записки - историята на Габровска става все по-интересна и изпълнена с куриозни случки и непредвидени срещи, непредвидени обрати и разнообразни поучения. Габровска даже провокира всички български художници да се включат в представянето на книгата ѝ със свои картини, които са въодушевени от фотографията, която унищожи живота ѝ. Една от тези картини стана и корица на книгата на Диана. Художничката Виктория Първанова, която живее и работи в Белгия, завоюва челно място в книгата. Виктория е магистър по живопис в Кралската художествена академия в Антверпен и съумя да трансформира най-коментираната фотография на Диана в същинско изкуство.

В изложбата ще се включи със своя творба и известният български художник Онник Каранфилян. Със свои произведения поддържаха идеята на Диана и още 16 български създатели. Техните картини ще могат да бъдат забелязани и закупени на промоцията на “Аз, грешницата”, като средствата от продажбите им ще бъдат дарени на дами станали жертва на тормоз и принуждение.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР