Борисов не е в положение да поставя условия. Това каза

...
Борисов не е в положение да поставя условия. Това каза
Коментари Харесай

Асен Василев: Борисов не е в положение да поставя условия

Борисов не е в състояние да слага условия. Това сподели пред публицисти в Бургас съпредседателят на " Продължаваме Промяната " Асен Василев, откакто бе помолен да разяснява изявлението на водача на ГЕРБ Бойко Борисов, че договаряния сред ГЕРБ и " Продължаваме промяната - Демократична България " след изборите може да има, само че без в преговорния екип да бъдат Николай Денков, Кирил Петков и Асен Василев

От „ Продължаваме промяната “ разясниха, че всяка партия може да излъчва който си изиска в преговорния екип. Посочиха като проблем на Борисов, че Делян Пеевски неофициално ръководи ГЕРБ. Посъветваха го преди да се приказва за договаряния да отговори дали ще се откачи от зависимостта от Пеевски.

" Г-н Борисов не е в състояние да слага условия. Нека да забележим каква е програмата на господин Борисов. До момента такава не сме видели. Знаете, че и двете държавни управления, които се образуваха в тези шест пъти избори, бяха на " Продължаваме Промяната " и работиха по наша стратегия. Може би би трябвало да попита този, който ръководи ГЕРБ, преди да взема такива решения. Другото, което чух, е, че е споделил, че няма пари в страната. Оставихме бюджетен остатък от 400 млн. лева, след двуседмично търсене служебният министър на финансите удостовери, че има над 10 милиарда в запаса, тъй че, в случай че това не са пари за господин Борисов, за българската страна и българските данъкоплатци сигурно са задоволително средства ", сподели Асен Василев, съпредседател на Политическа партия.


Последвайте ни във и

Вече може да ни гледате и в
Намерете ни в
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР