Лудогорец пропусна да се поздрави с победа в 31-ия кръг

...
Лудогорец пропусна да се поздрави с победа в 31-ия кръг
Коментари Харесай

Георги Дерменджиев: Имаше играчи, които не изпълниха задачите

Лудогорец пропусна да се поздрави с победа в 31-ия кръг на Първа лига, която да му донесе 13-та поредна купа. Вместо това, разградчани направиха 3:3 против сензацията на шампионата Крумовград, като в много сериозен интервал изоставаха.

Сега разликата сред Лудогорец и ЦСКА остава 10 точки четири кръга преди края.

" Трудно се отваря шампанско. Първото полувреме за нас беше неприятно. В последна сметка на почивката си поговорихме и видяхте, че обърнахме резултата. И по-късно един автогол ни лиши успеха ", отговори Георги Дерменджиев на въпрос за какво Лудогорец не стигна до шампионската купа през днешния ден.

" Толкова изчерпателен разбор за това няма да върша. Става въпрос за това, че играчите излязоха по този начин настроени – на думи би трябвало да бием. Но последна сметка мотивацията не беше дотам. И ние отворихме празни пространства, от които съперникът се възползва. Ние не бяхме сюрпризирани от Крумовград. Всичко знаехме по какъв начин би трябвало да бъде и по какъв начин ще бъде. Но имаше играчи, които не извършиха дилемите ", отговори експертът на какво отдава държанието на футболистите през първото полувреме, когато резултатът стана 0:2.

В идващия мач Лудогорец се нуждае от една точка в мача с ЦСКА, с цел да стигне до 13-та купа. Първите два тима се срещат един против различен на Лудогорец Арена, а домакините се нуждаят от точка.

" Нека да пристигна мача с ЦСКА, дано да го изиграем, дано стадионът да бъде цялостен. Да се радват хората, да стане един добър мач и оттова нататък къде ще се класираме, ще се види след мача ", добави старши треньорът на Лудогорец.

Георги Дерменджиев бе запитан и за реванша с Хебър на 2 май. Първият дуел завърши 4:0.

" Аз съм споделил, че протоколни мачове няма. Ние ще отидем в Пазарджик, с цел да играем и да затвърдим резултата и да се класираме за финала ", приключи експертът.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,

Гледайте НА ЖИВО спорт гратис на:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР