Отборът на Манчестър Сити надигра Нотингам Форест с 2:0 при

...
Отборът на Манчестър Сити надигра Нотингам Форест с 2:0 при
Коментари Харесай

Манчестър Сити не остана по назад в борбата за титлата във Висшата лига след победа като гост срещу Нотингам Форест

Отборът на Манчестър Сити надигра Нотингам Форест с 2:0 при гостуването си в късния неделен мач от 35-ия кръг на британската Висша лига.

Домакините, които се борят за оцеляването си в елита дълго време бяха равностойни на първенците през първата част.

След час игра се стигна до корнер, при който Кевин Де Бройне центрира, а хърватският бранител Йошко Гвардиол на близката греда с глава заби мощно топката в мрежата за 0:1.



Веднага по-късно Крис Ууд от Форест имаше отлична опция да изравни, откакто бе оставен непокрит в наказателното поле, само че не съумя да откри добре топката.

В добавеното време на първата част Мурило от Нотингам направи страхотна добавка при безредие, а топката срещна напречната греда.

В 71-та минута Де Бройне се регистрира с втора асистенция в мача, като изведе резервата в този мач Ерлинг Холанд в наказателното поле и норвежецът вкара с удар в долния десен ъгъл.

Така Сити още веднъж се приближи единствено на точка от Арсенал в класирането и продължава жестоката битка за шампионската купа, като отборът на Пеп Гуардиола е в по-добра позиция, откакто има и мач по-малко.

До края на сезона Манчестър Сити има домакинство на Уулвърхямптън, посещение на Фулъм и Тотнъм, както и домашен мач в последния кръг против Уест Хям.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,

Гледайте НА ЖИВО спорт гратис на:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР