Системата за разплащания в реално време на Федералния резерв на

...
Системата за разплащания в реално време на Федералния резерв на
Коментари Харесай

Партньорство на FedNow предизвиква покачване на цената на Hedera Hashgraph

Системата за разплащания в действително време на Федералния запас на Съединени американски щати, FedNow си партнира с Dropp - платформа за микротранзакции, построена върху мрежата Hedera Hashgraph, което докара до скок в цената на криптовалутата на Hedera - HBAR - с 15% за къс интервал от време.

Този ход идва в миг, в който FedNow интегрира Dropp в своя лист с утвърдени снабдители на услуги, позволявайки безпроблемни микроплащания с потребление на HBAR , USD и.  

Стратегическото координиране сред двата субекта дава на финансовите институции, в това число банките, достъп до платформата Dropp на Hedera посредством FedNow, което разрешава незабавни микротранзакции.

Това партньорство също по този начин косвено валидира блокчейн технологията на Hedera, демонстрирайки нейното възходящо приемане в обичайния финансов бранш.

Значението на Hedera Hashgraph продължава да нараства, което се потвърждава от разширяващата се мрежа от партньорства. По-специално, Hyundai и Kia неотдавна показаха система за мониторинг на въглеродните излъчвания, задвижвана от Hedera.

Съобщението, че FedNow утвърждава Dropp, платформата за микроплащания, подкрепена от Hedera Hashgraph, докара до доста 15% нарастване на цената на HBAR, криптовалутата на Hedera.

През последния месец цената на Hedera се е повишила с близо 25%, което се дължи на разширяващите се старания за съдействие.

Към момента на писане на публикацията HBAR се търгува на цена от $0.064, като се колебае сред 24-часовото дъно от $0.055 и максимума от $0.065. Освен това размерът на търговията означи впечатляващ скок от 550% през последните 24 часа, което акцентира засиления интерес на трейдърите.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР