Сиренявият бос Димитър Маджаров най-сетне падна в капана! Неправителствена организация

...
Сиренявият бос Димитър Маджаров най-сетне падна в капана! Неправителствена организация
Коментари Харесай

ЕВРИКА! Хванаха в измама сиренявия бос Димитър Маджаров!

Сиренявият необут Димитър Маджаров най-накрая падна в клопката! Неправителствена организация спипа баровеца в машинация с овче сирене, в което е наблъскано много по-евтиното краве.

Честите проучвания на наличието на хранителни артикули и даже морска вода от неправителствени организации най-накрая доведоха и до реакция от държавна институция.

Комисията за защита на конкуренцията (КЗК) образува произвеждане за възможна нелоялна конкуренция против две млекопреработващи компании – „ Милки Груп Био “ ЕАД (производител на продуктите „ Саяна “) и „ Димитър Маджаров – 2 “ ЕООД.

Реклама

Причината е, че НПО-то е разкрило, че в четири овчи сирена има съществуване на краве мляко, а държавната Агенция по храните го е удостоверила за два продукта с ново проучване.

Проверка по отношение на производството и разпространяването в комерсиалната мрежа на овче сирене, което съдържа краве мляко, макар означението на етикета „ овче сирене “ и „ 100 % овче мляко “, стартира Комисията за защита на конкуренцията.

Производството е формирано след осъществено от комисията авансово изследване, при което от Българската организация по сигурност на храните са изискани и показани информация и доказателства (резултати от взети проби, актове за определяне на нарушавания и др.) за съществуване на краве мляко в партиди овче сирене на посочените предприятия.

Представянето на погрешна (заблуждаваща) информация за основни свойства на предлаганите артикули съставлява форма на нелоялна конкуренция, показват от комисията.

Източник: narod.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР