Шуменските полицаи издирват бракониер, съобщиха от пресцентъра на полицията. Екип

...
Шуменските полицаи издирват бракониер, съобщиха от пресцентъра на полицията. Екип
Коментари Харесай

Бракониери опитаха да избягат от полицейска проверка в Шумен

Шуменските служители на реда търсят нарушител, оповестиха от пресцентъра на полицията. Екип на Пътна полиция, който осигурявал сигурността на едно от кръстовищата в Шумен, забелязал лек автомобил, който се движи с висока скорост. Водачът минал около поста и навлязъл в кръстовище без да спре на знак „ Стоп “.

Пътните служители на реда тръгнали след него, подали му сигнал, само че вместо да спре, водачът нараснал скоростта и се насочил към изхода на града. Опитал да избяга по чакълест път, като управлявал с доста висока скорост. Направил опит да се върне и да заобиколи служебния полицейски автомобил. В края на гонката, водачът скочил и побягнал, служителите на реда задържали пътуващия в колата 50-годишен мъж от Шумен.

След информация станало ясно, че автомобилът е с прекъсната регистрация, а табелите са предопределени за друго моторно транспортни средство. Открити били и дърва за огрев. Пътуващият в колата обяснил, че са взети от естествения парк „ Шуменско плато “. На място били извикани чиновници на РДГ-Шумен.

Автомобилът е оставен за предпазване при горските. Има данни за самоличността на лидера на автомобила, който все още се укрива. 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР