Сърничка е спасена от жители на шуменската улица Акация“ при

...
Сърничка е спасена от жители на шуменската улица Акация“ при
Коментари Харесай

Спасиха сърничка по време на бурята с градушка в Шумен

Сърничка е избавена от поданици на шуменската улица „ Акация “ при гръмотевичната стихия в града на 12 юни, оповестиха от пресцентъра на Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи.

След бурята, евентуално животното се е уплашило и е приютено в лек автомобил. То е предадено на горски чиновници, които го пуснали в гористата околност в Шуменското плато , означават от пресцентъра на полицията в регионалния град.

В 19:38 часа на 12 юни е признато известие за два пропаднали автомобила на бул. „ Ришки проход “ в Шумен. На място са ориентирани екипи. Водачът на единия автомобил е евакуиран, а другият отказал да бъде изведен от колата му. По-късно е оказана техническа помощ за отводняване на складово помещение на ул. „ Калиакра “ и на мазе на ул. „ Кръстьо Кючуков “. Малко след 21:00 часа е отстранено паднало дърво на пътното платно близо на Шуменското плато, допълват от пресцентъра на полицията в Шумен.

Градушка , съпроводена със мощен дъжд и вятър, се изсипа над Шумен в продължение на 20 минути. Най-големите от тях бяха с размерите на дребен орех. Около 20 бяха получените сигнали в пожарната в града за по-малко от час. Участъкът под жп моста на ул. " Плиска " в Шумен бе наводнен.

Всеки миг е значим! Последвайте ни в и , с цел да сте в крайник с тематиките на деня
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР