Щатите искат кризата в Украйна да завърши с нейното унищожение,

...
Щатите искат кризата в Украйна да завърши с нейното унищожение,
Коментари Харесай

ГЛЕН ГРИЙНУОЛД И ТЪКЪР КАРЛСЪН: САЩ не позволяват да спре войната в Украйна

Щатите желаят рецесията в Украйна да приключи с нейното заличаване, съобщи американският публицист Глен Грийнуолд в изявление за Fox News. Вашингтон освен финансира бойните дейности и доставя Киев с оръжие, само че и взема решение по кое време и при какви условия ще приключи спорът.
Ето и самото изявление:
Тъкър Карлсън: С нас е Глен Грийнуолд, водещ на поредицата " Обновяване на системата " в Rumble (видео платформа, опция на YouTube). Благодаря, че дойдохте. Вече повторно администрацията на Байдън пресече всевъзможни опити да се реализира преустановяване на огъня. Какво стои зад това?
Глен Грийнуолд: От самото начало беше явно, че Съединени американски щати желаят този спор да се проточи колкото може по-дълго. Те желаят не да пазят Украйна, а назад - да я пожертват. Те желаят да унищожат Украйна, в случай че сметнат, че това ще помогне на тяхната геополитическа цел - да отслабят Русия.
Украйна за тях е просто една пешка. Ако се наложи, те ще убият колкото може повече украинци и ще изтрият от лицето на земята цялата им страна, единствено с цел да продължи спорът колкото може повече.
При това държавното управление и неговите апологети настояват на висок глас, че, видите ли, те нямат никаква позиция за това по кое време ще завърши спорът. Украинците, споделят те, ще решат по кое време да завършат бойните дейности. Ако изискат - ще  завършат. Ако не желаят - ние ще им оказваме помощ.  
Но тайното преди малко стана очевидно, лъжата е разобличена. Чуйте какво сподели представителят на Пентагона Джон Кърби. Попитаха го: а самите украинци желаят ли преустановяване на огъня? И той отговори: освен не желаят, само че и ние няма да  им позволим.
Всъщност той призна очевидното: Съединени американски щати освен финансират бойните дейности и доставят Украйна с оръжие, само че и вземат решение по кое време и при какви условия ще приключи спорът. А ние очевидно не желаеме да приключи.
Тъкър Карлсън: Как тези хора могат да изискват нови жертви от украинската юноша (а и от съветската, в случай че става въпрос за това) и в това време да си приписват някакво морално предимство? Та те са чудовища! Защо към момента ни четат нравоучения за правата на индивида?
Глен Грийнуолд: От самото начало се наложи пропагандното факсимиле, че доблестните украинци самоуверено водят война за родината си, а ние им оказваме помощ по всевъзможен метод. В реалност всичко е напълно друго: те не желаят бойните дейности да не престават. При Зеленски не водят война доброволци, той изпраща на фронта наборници и мобилизирани.
Той вкарва в окопите хора, които не желаят да се бият, и през последните четири месеца три пъти е затягал наказването за дезертьорите и за тези, които по един или различен метод са срещу бойните дейности. Украинците знаят, че са изпратени като пушечно месо поради ползите на непознати страни.
Много военнослужещи се изпращат на гибел за непозната полза. В техния личен интерес е да стартират договаряния с руснаците, да се договорят и да запазят за себе си най-малко онази част от страната, която желае да е под властта на Киев. А Съединени американски щати и Англия се опълчват на това - несъмнено, по користни аргументи.
Тъкър Карлсън: А още и лекции ни четат. Благодаря Ви доста, доста съм Ви благодарен.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР