Всички министерства си поехме задачите, поехме ангажименти в град Шипка

...
Всички министерства си поехме задачите, поехме ангажименти в град Шипка
Коментари Харесай

Главчев: Държавата ще продължи да помага на бедстващите


Всички министерства си поехме дилемите, поехме задължения в град Шипка след опустошителната градушка. Разяснихме на локалните управляващи по какъв начин да работят. Това ще продължи до момента в който сме в този състав и идващото държавно управление ще постъпва по този метод сигурен съм, страната ще оказва помощ на бедстващите.

Това съобщи служебният министър председател Димитър Главчев при започване на съвещанието на Министерски съвет.

Каквото може ще се отпусне и на тези, които не попадат в обзора на комисията, която отпуска помощите, добави Главчев.

Всички държави-членки на Европейски Съюз се подписаха под официално съобщение, би трябвало да се върви към изчерпателен и дълготраен мир, който може да се реализира въз основата на устава, хартата на Организация на обединените нации, съобщи Главчев за конференцията за мира в Швейцария.

Там са разискали и нуклеарната сигурност.

Всички са се обединили, че би трябвало да има сигурност при потребление на нуклеарни мощности, става дума за мирното приложение в атомните електроцентрали, за военно и дума не може да става, сподели Главчев. Похвалихме се за диверсификацията на доставките в нашата АЕЦ, сподели Главчев. Връщането на военнопленниците също бяха разисквани. Внимание се акцентира и на депортирането на деца. Споменато беше че 20 000 украински деца са депортирани от Русия и Беларус главно, заяви Главчев. |
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР