Служебният министър-председател коментира на заседание на МС срещата в Швейцария,

...
Служебният министър-председател коментира на заседание на МС срещата в Швейцария,
Коментари Харесай

Главчев: Срещата в Швейцария е пътят към справедлив и траен мир

Служебният министър-председател разяснява на съвещание на Министерски съвет срещата в Швейцария, настроенията в Екологичен потенциал и оправянето с бедственото състояние в България след градушките.

„ Всички се убедиха по какъв начин бързо умеем да действаме ”, сподели Димитър Главчев за работата на Министерски съвет в последните дни. „ Когато изпадат в злополучие на българските жители би трябвало да им се оказва помощ навреме ”. Това прикани той прикани бъдещото държавно управление.

Относно конференцията за мира в Украйна Главчев сподели: „ Това е първата такава среща на високо ниво. Над 80 страни участваха, множеството се сплотиха, а всички страни на Европейски Съюз подписаха това официално съобщение. Това е пътят към обективен и дълготраен мир ”. „ Всички оферти би трябвало да бъдат съобразени с интернационалното право, хартата и устава на Организация на обединените нации, с цел да бъде дълготраен мирът ”, добави той.

Главчев уточни и главните тематики на конференцията: нуклеарната сигурност, корабоплаването в Черно и Азовско море и обстрелването на търговки доставки, връщането на военопленници и депортирането на 20 000 украински деца в Русия и Беларус.

Служебният министър показа, че в Екологичен потенциал има „ доста сериозна конфигурация да се образува коалиция сред Европейската национална партия, социалистите и „ Обнови Европа ”.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР