ПП-ДБ отказа подкрепа на ГЕРБ за правителство, каквато им поиска

...
ПП-ДБ отказа подкрепа на ГЕРБ за правителство, каквато им поиска
Коментари Харесай

ПП-ДБ категорични: Няма да подкрепят ГЕРБ-СДС

ПП-ДБ отхвърли поддръжка на ГЕРБ за държавно управление, каквато им изиска по-рано през днешния ден Бойко Борисов. Той прикани първите три партии да поддържат кабинет.
Прочетете още
„ Борисов да не трансферира отговорността на другите партии. Той е първа политическа мощ сега. През цялата акция заявяваше, че ще е водеща постоянна партия за ръководството на България. Сега да показва, че зад тези думи е имало смисъл ”. Това съобщи съпредседателят на Политическа партия Кирил Петков в коридорите на Народно събрание след откриването на 50-ото Народно заседание.  

„ Следващият път, когато събори следващото държавно управление и не си съблюдава ангажимента, да има поради, че съставянето на кабинет е по-трудно, в сравнение с разрушаването му ”, сподели още Петков.

Атанас Атанасов заявява, че обединението ПП-ДБ е сплотена. „ Ще бъдем извънредно ефикасна съпротива ”, сподели депутатът.

Божидар Божанов пък съобщи, че гласоподавателите са отредили те да бъдат съпротива.  

„ Плюха ни един месец, че нищо не можем, в този момент желаят поддръжка за държавно управление. След като сътвориха хаоса, в този момент не могат да сложат ред в него. За три години ГЕРБ ни пратиха на избори 5 пъти и не направиха нито едно държавно управление ”, съобщи Асен Василев.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР