Най-бързо развиващата се авиокомпания в Европа и най-устойчивата в света

...
Най-бързо развиващата се авиокомпания в Европа и най-устойчивата в света
Коментари Харесай

Wizz Air със страхотна новина от летище Варна

Най-бързо разрастващата се самолетна компания в Европа и най-устойчивата в света " Wizz air, снощи извърши първия полет по най-новия си маршрут от Варна до летище Лондон Гетуик. Директните полети ще се извършват три пъти седмично, което разрешава на пасажерите да се насладят на дестинацията както за отмора, по този начин и за бизнес пътувания. Билетите са към този момент налични на wizzair.com, както и в мобилното приложение на цени единствено от 58.99 лева

Wizz Air е единствената самолетна компания, която предлага директни полети сред Варна и Лондон. С прибавянето на новия маршрут към съществуващите полети до Лондон Лутън, броят на полетите на WIZZ от морския град до столицата на Англия нараства до 8 на седмица.

С новите директни полети до летище Лондон Гетуик, Wizz Air укрепва още повече своята позиция като желан избор за пътуващите от и до Варна. Това ще допринасе също по този начин за развиването на туризма и стопанската система у нас,  привличайки повече туристи и бизнес гости. С богатата си история, живописни плажове и оживена атмосфера, Варна съставлява привлекателна дестинация за английските туристи, които търсят нови прекарвания. От друга страна, Лондон е град с вълнуваща история, културно многообразие и голям брой забележителности, които притеглят милиони туристи всяка година. Независимо дали посещавате града за първи път или сте постоянен странник, постоянно има нещо ново и вълнуващо за разкриване. Оживеният метрополис е също и ключов финансов и културен център в Европа, което акцентира значимостта на спомагателния маршрут до Лондон Гетуик за бизнес общността във Варна.

Саша Вислаус, управител " Корпоративни връзки " в Wizz Air, показа: " Много сме разчувствани за старта на още един пряк полет от България до Лондон. Този нов маршрут доста усъвършенства свързаността сред България и Англия, предоставяйки повече благоприятни условия на пасажерите за еластичност при планирането на техните пътувания. Освен това, този нов маршрут ще спомогне за увеличение на броя на бизнес пътуванията и пътуванията за отдих в двата града. Wizz Air се стреми да подсигурява, че пасажерите могат да избират от необятна гама комфортни и налични благоприятни условия за пътешестване, като в същото време поддържа най-високите стандарти за сигурност и прекарване на борда ".

" Чудесна вест е, че Wizz Air възобновява връзката с Лондон Гетуик и мощно се надяваме, че тя ще бъде удължена и след края на летния сезон ", отбеляза доктор Франк Кванте, основният изпълнителен шеф на " Фрапорт Туин Стар Еърпорт Мениджмънт " АД.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР