Учени от Китайската академия на науките откриха, че свръхчувствителен детектор

...
Учени от Китайската академия на науките откриха, че свръхчувствителен детектор
Коментари Харесай

Китай търси слабото място на ядрените подводници

Учени от Китайската академия на науките откриха, че свръхчувствителен детектор за подводници, основан на съществуващи технологии, намира следи от най-модерните стелт-подводници от далечни дистанции.
Откритието може да заплаши американските интервенции в оспорваното Южнокитайско море, заяви " Саут Чайна морнинг пост ", цитирайки рецензирана научна публикация за създаването, оповестена в авторитетно китайското списание за корабни проучвания.
Съединени американски щати имат най-трудните за разкриване подводници, със комплицирани акустични уреди и системи за понижаване на вибрациите, с цел да ги слеят с фоновите шумове на океана.
Карл Шустер, пенсиониран капитан от Военноморски сили на Съединени американски щати и някогашен шеф на интервенциите в Съвместния разследващ център на Тихоокеанското командване в Хавай, съобщи пред Си Ен Ен, че „ подводниците са област, в която Съединени американски щати резервират несъмнено предимство над Китай “.
Китайската разработка обаче ще промени разпоредбите на играта при битката с нуклеарните подводници, разяснява " Ейжа таймс ".>
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР