В Съединените щати 101-годишна жена на име Патриша продължава да

...
В Съединените щати 101-годишна жена на име Патриша продължава да
Коментари Харесай

Авиокомпании редовно бъркат 101-годишна жена с дете. Защо?

В Съединените щати 101-годишна жена на име Патриша продължава да бъде бъркана с дете заради неточност в системата за резервации на American Airlines. 

Проблемът зародил, тъй като системите на компанията очевидно не могат да изчислят, че пътничката, която не пожела да показа семейството си, е родена през 1922 година, а не през 2022 година, пише BBC News.

„ Беше смешно, че ме мислеха за малко дете, само че към този момент бях остаряла дама “, сподели тя.

Американката означи, че би желала да види този проблем отхвърлен, защото той й е създавал някои проблеми в предишното. Например един ден личният състав на летището не й приготви превоз в терминала, тъй като очаквали дете, което да вземат със себе си.

Проблемът, очевидци на който са били публицисти на BBC, е станал, до момента в който Патриша е летяла сред Чикаго и Маркет, Мичиган. Жената е летяла с щерка си Крис.

„ Дъщеря ми резервира билет онлайн и компютърът на летището реши, че рождената ми дата е 2022 година, а не 1922 година Същото се случи предходната година и те също чакаха бебе, не мен “, сподели тя.
 Пенсионер комплициран с дете, пенсионер, полет, аероплан, проблем в програмата, летищна система, неточност на самолетната компания Американката означи, че би желала този проблем да бъде коригиран 
Мястото на Патриша било непокътнато за възрастен. Но се оказа, че компютърната система на летището не може да се оправи с рождена дата толкоз надалеч в предишното, тъй че по дифолт се употребява дата 100 години по-късно.

Бившата здравна сестра, която всяка година лети при родственици, с цел да избяга от студената зима, сподели, че чиновниците на American Airlines са били благи и услужливи и в двата случая, макар объркването. Патриша пътува сама до 97-годишна възраст, само че от този момент разчита на фамилията си за помощ.

„ В момента имам проблеми със зрението си, тъй че не бих желала да го върша сама “, споделя тя.

Жената е уверена, че проблемите с осведомителните технологии няма да я принудят да се откаже от летенето и споделя, че чака с неспокойствие идващия си полет през есента.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР