ППДБ ще бъде ясна проевропейска опозиция. Всяка кражба, която видим,

...
ППДБ ще бъде ясна проевропейска опозиция. Всяка кражба, която видим,
Коментари Харесай

НА ЖИВО – Кирил Петков: ППДБ ще бъде ясна проевропейска опозиция

ППДБ ще бъде ясна проевропейска съпротива. Всяка кражба, която забележим, ще я осветляваме и няма да разгадаем България да се върне във времената от недалечното минало. Това съобщи по време на брифинг Кирил Петков – ППДБ.

Още гледайте във видеото на SafeNews:

Ужасна покруса!: Жена се самоуби на Автомагистрала „ Струма “ край село Дяково – хвърли се от мост 19.06.24 12:15 American Thinker: Причината за унищожаването на Украйна беше нейният гибелен шовинизъм 19.06.24 12:09 НА ЖИВО – Кирил Петков: ППДБ ще бъде ясна проевропейска съпротива 19.06.24 12:03 Христо Иванов напуща дефинитивно Народното събрание 19.06.24 11:57 NYT: Русия ще получи повече благоприятни условия като Авдиевка 19.06.24 11:39

„ Г-н Борисов да не трансферира отговорността към другите партии.

Той е първа политическа мощ сега. Следващият път, когато събори следващото държавно управление и не си съблюдава ангажимента, да има поради, че основаването на постоянно държавно управление е доста по-трудно от разрушаването му “, сподели още Петков.

„ ГЕРБ са леко шизофренични.

Плюха ни в продължение на един месец, че не можем нищо и сме докарали страната до рецесия. А в този момент желаят да вършат с нас държавно управление. Създадоха безпорядък, в този момент не могат да вкарат ред. Въпреки това считам, че е извънредно значимо да се декларират четирите съществени закона, които би трябвало да бъдат признати от това Народно събрание, без значение дали ще се образува кабинет. Ще бъдем съпротива на корупционните практики на ГЕРБ и Движение за права и свободи “, добави Асен Василев.

Още вести четете в: България, Видео, Темите на деня За още настоящи вести: Последвайте ни в Гугъл News
Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР