Полузащитникът Конър Галахър също беше забелязан да носи такова, а

...
Полузащитникът Конър Галахър също беше забелязан да носи такова, а
Коментари Харесай

Интелигентни пръстени: Английски звезди бяха забелязани да носят устройство, популярно сред знаменитостите, включително Ким Кардашиян – но може ли да им помогне на Евро 2024?

Полузащитникът Конър Галахър също беше видян да носи такова, а бранителят Джон Стоунс един път разказа неговото като „ пристрастяващо “.

„ Сияем от горделивост, когато виждаме тези елитни спортисти да избират Oura, това е в действителност ужасно “, сподели Дороти Килрой, основен търговски шеф на компанията, пред Sky News.

Изображение: The OURA пръстен. Снимка: OURA

И по този начин, какво е това?

Устройствата за следене, които могат да се носят, като пръстена Oura, следят аспекти на здравето на потребителя, като техния сън, сърдечен темп, равнища на стрес и интервали на интензивност.

На множеството от нас те могат да ни припомнят да се грижим за себе си. За спортистите те могат да им оказват помощ да доближат върхова продуктивност.

„ Пръстенът към този момент е извънредно модернизиран “, сподели Жоао Бокас, специалист по носими устройства, който ръководи компанията за цифрово опазване на здравето Salutem.

“ Той записва сърдечната периодичност, променливостта на температурата на кожата и сърдеч...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР