Шпионските скандали, които избухват у нас, са пиар акция, чиято

...
Шпионските скандали, които избухват у нас, са пиар акция, чиято
Коментари Харесай

Бойко Станкушев: Последните двама главни прокурори само покриваха свои приближени

Шпионските кавги, които избухват у нас, са пиар акция, чиято цел е да се измести вниманието на хората.

Около това мнение се сплотиха проверяващият публицист Йово Николов и шефът на „ Антикорупционния фонд “ Бойко Станкушев в предаването „ На фокус” по NOVA NEWS.

„ Винаги ще има шпиони в България, всевъзможни шпиони, в това число съветски, до момента в който не вземем ограничения като жители и институции”, разяснява Бойко Станкушев. Избухването на шпионските кавги отклонявало вниманието от други неща.

„ Другите неща са – какъв брой години прокуратурата, отпред с някогашния и с сегашния си основен прокурор нищо друго не правеше, с изключение на да покрива свои приближени”, съобщи Бойко Станкушев.

„ Очевидно България е център на съветското разузнаване”, разяснява Йово Николов. „ Съставът на съветското посолство е колкото съставът на британското, френското и немското посолство взети заедно”, разяснява Николов. „ Свидетели сме на голям брой разкрития. Проблемът е, че не следва нищо от тези разкрития. Прокуратурата изнася данни, ДАНС изнася данни и всичко стопира до гоненето на съветски дипломати”, разяснява Николов.

„ Очевидно има доста шпиони, които са с дипломатически имунитет. Но тези, които ги зареждат – една част са хора, заемащи не чак толкоз високи позиции в специфичните служби, в икономическите”, разяснява Станкушев.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР