Варненският апелативен съд определи домашен арест за обвинен в наркоразпространение.

...
Варненският апелативен съд определи домашен арест за обвинен в наркоразпространение.
Коментари Харесай

Пуснаха от ареста наркодилър, за да се грижи за децата си

Варненският апелативен съд дефинира домакински арест за упрекнат в наркоразпространение. Иван бе арестуван при полицейска интервенция предходната седмица дружно с още два души. При обиски на жилища и коли бяха конфискувани общо 50 грама кокаин, 338 грама хероин, 55 грама метамфетамин, близо 2 грама хашиш, електронни везни и огромна сума пари. Иван бе задържан с различен обвинен в автомобил. В якето му бе открита кутия с пакетчета с над 5 грама кокаин.

Обвиняемият отхвърля да е придобивал и държал дрогата и няма пояснение по какъв начин тя е попаднала у него. Адвокатът му посочи, че Иван има две малолетни деца, работи и до момента не е осъждан.

Според съда има учредения да се подозира, че Иван е направил закононарушението, за което е упрекнат. Личността на обвинения обаче не разкрива заплаха да се укрие, защото Иван има чисто правосъдно минало, работи на едно и също място от дълги години, има положителни характеристични данни и поставя грижи за децата си.

Зад решетките обаче остава 23-годишният Радослав С., който е упрекнат в владеене на над 600 грама марихуана, кокаин и метаамфетамин. Той бе арестуван при започване на април. Адвокатите му обявиха, че опиатите не са на Радослав и обоснованото съмнение почива само на декларираното от неговия съпроцесник. Според съда доказателствата и свидетелските показания, вършат съмнението на прокуратурата обосновано. Освен това Радослав към този момент е осъждан за владеене на опиати.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР